top of page
Panasonic NZ25 på vegg

Salg

Om du er på utkikk etter noen med lang erfaring for ditt neste prosjekt, så ta kontakt med oss. Vi selger Panasonic, Daikin og Mitsubishi varmepumper som er laget for nordiske forhold og har den beste kvaliteten.

Ingen produkter

 Andre Produkter

Enkelte produkter trenger vi å ta en gratis befaring før vi kan gi fast pris

På de litt større anleggene er det best å starte med en befaring. Dette er for å sikre kvalitet og pristilbud som dere som kunder mottar. Vi selger varmepumper til luft/vann, proff seriene og datarom kjøling både fra Panasonic og Daikin. 


Proff seriene Panasonic PACi og Daikin SkyAir er maskiner som kan fungere ved lavere inne-temperaturer der en vanlig husholdnings ikke fungerer. En vanlig varmepumpe i en husholdning vil ikke starte opp skikkelig før det er over 16 grader, mens proff seriene er laget for hardere forhold og kan varme opp mye større rom/lager/verksted etc.

Luft/vann så leverer vi maskiner fra Panasonic og Daikin. Her er det utrolig mange forskjellige modeller, alt ettersom hva man trenger.

All in one AQUAREA luft/vann

Luft/vann

Ring oss for befaring

Bilde PACi ELITE

Næring Proff

Panasonic PACi
Daikin SkyAir

server rom Panasonic PACi

Datarom Kjøling

Spesial aircondition for datarom

Hvorfor velge Alfa Miljø?

Siden 2002 har vi holdt på med varmepumper på Sunnmøre. Vi har lang erfaring og selger produkter med den beste kvaliteten som vi vet fungerer i vårt klima. Vi lever av fornøyde kunder og strekker oss langt for at kunden skal få best utnyttelse av sin nye varmepumpe. Derfor starter vi nesten alltid med en uforpliktende befaring for å finne de beste løsningene.

Vi gir faste priser på våre prosjekter slik at kunden vet hva de betaler til slutt. Vi har ikke lokke priser slik mange andre har, der de enten gir priser uten montering eller trekker ut essensielle ting fra en montasje pris. Vi ser ofte at "billigpumper" kan bli mye dyrere enn en våre varmepumper fordi man ikke leser den lille skriften og ser på tilleggs prisene.

Alle våre montører er F-gass sertifiserte, både klasse 1 & 2. 

bottom of page